Az EE820 CO2 szenzor ellenálló a szennyeződésekkel szemben és már RS485 digitális csatlakozással is elérhető

A már jól bevált EE820 szén-dioxid távadóval megbízható CO2 koncentráció monitorozás valósítható meg szennyezett vagy poros alkalmazásoknál – az ipar vagy mezőgazdaság különböző felhasználási területein. Az analóg áram és feszültség kimenetek mellett a szenzor már elérhető RS485 digitális csatlakozással ModBus/RTU vagy BACnet MS/TP protokollal is.

Hosszú távon stabil CO2 mérés

Az EE820 működési elve a hosszú távú stabilitást biztosító duális hullámhosszú NDIR mérési elv, ami magasfokú érzékenységet biztosít és automatikusan kompenzálja a aszenzor öregedésének hatásait. A gyári több pontos CO2 és hőmérséklet beállítási metódusnak köszönhetően magas szén-dioxid mérési pontosság érhető el a teljes hőmérsékleti tartományban -20 … 60 °C

Kritikus klímájú alklamazásokhoz fejlesztve

Az EE820 CO2 távadó robusztus IP54 védettségi osztállyal és speciális szűrővel rendelkezik, ami megvédi az elektronikát a környezeti hatásoktól, portól. A műszerház kivitele lehetővé teszi, hogy a távadó zárt házzal is telepíthető, így megóvva az elektromikát a mechanikus sérülésektől és a környezeti hatásoktól.

Gyors beállás az aktív ventilátorral

A gyors beállási idő biztosítása érdekében az EE820 opcionális egy belső ventilator is rendelhető ami biztosítja a levegő gyorsabb áramlását a szűrőn keresztül.

Analóg, Modbus RTU és BACnet MS/TP kimenetek

A mért adatok 10000 ppm-es CO2 koncentrációig az analóg (feszültség vagy áram) kimeneten vagy a digitális RS 485 kimeneten (Modbus/RTU vagy BACnet MS/TP protokoll) keresztül érhetők el.

Tipikus felhasználási területek

  • Állattartás (sertés, baromfi…)
  • Üvegházak
  • Zöldség és gyümölcs tárolás
  • Inkubátorok
  • Raktározás, logisztika, szállítmányozás

Tudjon meg többet a műszerről, kattintson a képre:

 

Felveszem a kapcsolatot