• szen dioxid erzekelo co2
    Kombinált szén-dioxid érzékelő akár 5tf% méréstartomány, %rH és T mérés
  • szen dioxid erzekelo co2
    Kombinált szén-dioxid érzékelő akár 5tf% méréstartomány, %rH és T mérés
  • szen dioxid erzekelo co2
    Kombinált szén-dioxid érzékelő akár 5tf% méréstartomány, %rH és T mérés

Moduláris szén-dioxid (CO2) érzékelő – EE872

Az EE872 fűtött szén-dioxid szenzor megbízható mérési eredményeket biztosít akár 5 tf%-ig (50.000 ppm). A robusztus IP65 kivitelnek vagy az opcionális hidrogén-peroxid elleni (H2O2) védőkupaknak köszönhetően az ipar számos területén megállja a helyét. A felhasználási területek között megtalálhatók a gyógyszer és vegyipari, állatartási, mezőgazdasági alkalmazások.
Az aktív nyomás és hőmérséklet kompenzáció pontos mérési eredményeket garantál függetlenül a magasságtól vagy környezeti viszonyoktól, üzemi hőmérséklet -40 … +60 °C között. A gyári többpontos szén-dioxid és hőmérséklet beszabályozás kiemelkedő pontosságot biztosít.

Az EE872 szén-dioxid CO2 távadó E+E saját fejlesztésű duális hullámhosszú NDIR CO2 szenzora kompenzálja az öregedés hatásait, poros környezetben is, karbantartásmentesen, hosszú távú stabilitást biztosít, valamint kültéren is alkalmazható.

A kompakt kivitel leegyszerűsíti a telepítést, a fűtött és cserélhető szenzor modulnak köszönhetően az EE872 alkalmazható magas páratartalmú, kondenzálódó környezetben is. Az IP65 védettség és a cserélhető teflon PTFE szűrő magasfokú szennyeződés elleni védelmet biztosít. A katalitikus szűrőkupakkal az EE872 felhasználható az időszakos H2O2 sterilizált helyiségekben.

A távadó több méréstartományban rendelhető, akár 5 tf%-ig (50.000 ppm) elérhetők analóg és digitális kimenet formájában. A feszültség és áram méréstartományok egyszerűen jumper-ekkel állíthatók. A digitális kimenet RS485 Modbus RTU csatlakozással érhető el, a címzés pedig DIP kapcsolók segítségével egyszerűen elvégezhető.

Tudjon meg többet a műszerről, kattintson a képre:

 

Felveszem a kapcsolatot