• paratartalom tavado ipar
    Az E+E Elektronik professzionális ipari páratartalom távadók gyártója ... www.sensortech.hu
  • olajnedvesseg tavado rozsdamentes
    Az E+E Elektronik professzionális ipari páratartalom, olajnedvesség távadók gyártója ... www.sensortech.hu
  • paratartalom tavado ipar
    Az E+E Elektronik professzionális ipari páratartalom távadók gyártója ... www.sensortech.hu

Az EE 310 ipari páratartalom és hőmérséklet távadó és az EE360 olaj nedvességtartalom távadók már elérhetők rozsdamentes acél műszerházas kivitelben is. A védettségnek köszönhetően megállják a helyüket a legzordabb ipari körülmények között is a folyamatirányítás és a megelőző karbantartás területein.

Kijelző és adatgyűjtő funkció

Mindkét műszer rendelhető opcionális beépített adatgyűjtős kijelzővel is, ami az egyszerűsíti a konfigurálást és segít a mért értékek gyors elérésében. A beépített adatgyűjtő 20.000 mért érték tárolására képes és a helyi kijelzőn grafikonos formában visszanézhető vagy USB csatlakozáson keresztül lementhető későbbi elemzés céljából

Analóg kimenetek és digitális csatlakozás

A mért értékek két szabadon paraméterezett analóg kimeneten vagy az opcionálisan relé vagy választott digitális csatlakozáson (RS485 – Modbus/RTU protokollal vagy Ethernet – Modbus/TCP protokollal) keresztül elérhetők.

Egyszerű telepítés, kalibráció és szerviz

Az ipari kivitelnek köszönhetően a karbantartás egyszerű, a szendvicspanel szerkezet megkönnyíti a szerelést. Az elülső panel tartalmazza az elektronikát és a szenzorcsatlakozást, a hátsó pedig a tápellátást.

Páratartalom és hőmérséklet mérés 180 °C-ig

Az EE310 relatív páratartalmat és hőmérsékletet mérésére alkalmas -40 °C … +180 °C méréstartományban. Ezekből képes a számított paraméterek meghatározására pl.: harmatponti hőmérséklet, abszolút páratartalom. A páratartalom távadó elérhető fali, csatorna vagy külső érzékelős kivitelben is.

Megbízható olajnedvesség felügyelet

Az EE360 a vízaktivitás és a hőmérséklet méréséből képes meghatározni az abszolút víztartalmat transzformátor olajok, kenő és hidraulik olajok vagy gázolaj esetén. Az érzékelő +180°C-ig és 20 bar-ig  használható, egyszerű és szabványos ISO vagy NPT szerelhetőséggel.

 

Ajánlatkérés

 

Az E+E Elektronik páratartalom, hőmérséklet, harmatpont, olajnedvesség, légsebesség, áramlás és szén-dioxid érzékelők, szenzorok és távadók fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A termékpaletta a távadók mellett tartalmaz adatgyűjtőket, hordozható kéziműszereket és kalibráló berendezéseket is. Az E+E ausztriai  központú szenzor specialista legfőbb termékeinek felhasználási területei az épületautomatizálás, HVAC, ipari folyamatirányítás és az autóipar. A vállalat tanusított minőségirányítási rendszerek  ISO 9001 és IATF 16949 alapján történő működése csúcsminőséget garantál. Az E+E Elektronik világszerte kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik. Az E+E akkreditált (ÖEKD) laborja az Ausztriai Metrológiai Hivatal (BEV) megbízásából biztosít helyet a páratartalom és légsebesség nemzeti etalonoknak.