NL Akusztikus kamera

akusztikus kamera sűrített levegő szivárgás

Az NL akusztikus kamera 124 beépített mikrofon segítségével vizualizálja az ember számára hallható és a nem-hallható hangokat is. Széles állítható frekvenciasávon belül képes a hangfrekvenciák detektálására. A mesterséges intelligencián alapuló NL Cloud szoftver csúcstechnológiás elemzést és jegyzőkönyvkészítést tesz lehetővé.

 

  • Felismerés

    Az ipari berendezések problémáit rendellenes hangok előre jelzik.

  • Elemzés

    A gépek által keletkezett hangokat az akusztikus kamera információvá alakítja.

  • Megértés

    Így a hangok segítenek a kritikus pontok korai felismerésében.


Sűrített levegő szivárgáskeresés

akusztikus kamera tartály vizsgálat

Tudta, hogy a sűrített levegő előállításához felhasznált energia akár 40%-a is elveszhet a rendszer szivárgásain keresztül?

A szivárgások nem csak veszteséget okoznak, de bizonyos alkatrészeknél biztonsági kockázatot is jelentenek, így észlelni és javítani kell azokat. A nyomás alatti rendszerből kilépő közeg ultrahang tartományban hallható, így a szivárgási pont könnyen meghatározható. Az NL akusztikus kamera a tradícionális “szappanos” vagy ultrahangos szivárgáskeresőkkel szemben 10x gyorsabb és egyszerűbb szivárgáskeresést valósít meg. A díjmentes NL Cloud felhő alapú mesterséges intelligánciát használó szoftver pedig megkönnyíti a megelőző karbantartást.

 

Kérdése van az alkalmazást illetően? Keressen bizalommal ...

Elektromos részleges kisülés detektálása

Tudta, hogy a villamos alkatrészek meghibásodását hang jelzi, mielőtt hő keletkezne?

Az NL akusztikus kamera az emberi fül számára nem hallható, viszont az elektromos hibákat azonosító hangokat jeleníti meg. Így nagy távolságról – akár 100 m – is képes a problémás alkatrészek beazonosítására. Rossz a csatlakozás? Hibás szigetelés? Az NL Cloud felhő alapú szoftver több ezer dokumentált részleges kisülés dokumentációja alapján elemzi és kategorizálja a hibát. Az automatikus jelentéskészítő funkció pedig elvégzi a dokumetálást, így megkönnyítve a megelőz karbantartási munkálatokat.

akusztikus kamera elektromos részkisülés vizsgálat

 

Kérdése van az alkalmazást illetően? Keressen bizalommal ...


Érdekli a mérési megoldás? Vegye fel velünk a kapcsolatot …