• Kéziműszer, Extrém lézerdióda élettartam>20 év MTTF - 3,5" Színes érintőképernyős kijelző - FS-209E, ISO 14644-1 vagy EU GMP Annex 1 tisztatéri szabványoknak megfelel
  • reszecskeszamlalo apexz3 tisztater
    Hordozható kivitel, 7" nagyméretű multi-érintőképernyős kijelző - 21 CFR Part 11 megfelelőség - Cserélhető intelligens akkumulátorok (üzem közben)
Örömmel jelentjük be, hogy a Sensortech-Pro Kft. hivatalos disztribúciója lett a Lighthouse Worldwide Solutions termékeinek Magyarországon.

Az 1982-ben alapított amerikai cég világvezetők gyártók közt szerepel a valós idejű szennyeződés monitorozó rendszerek és a levegő részecskeszámlálók gyártása területén. A hordozható műszerek és a telepített rendszerek területén a legátfogóbb megoldásokat biztosítja, a levegő és folyadék részecskeszámláló megoldásaival, mikrobiológiai mintavevőivel és páratartalom / hőmérséklet érzékelőivel. Referenciái világszinten megtalálhatók Amgen, Genentech, Baxter, Pfizer, Bayer, Novo Nordisk, SpaceX, Tesla, Seagate, TSMC, Samsung, Lockheed Martin, Microchip, Medtronic , 3M, Boston Scientific stb.. A Lighthouse innovatív hozzáállásával napjainkban is forradalmasítja az iparágat a folyamatos hardver és szoftver fejlesztései révén.

Honlapunkat folyamatosan bővítjük a Lighthouse termékeivel és tudásanyagával, most még a teljes termékpaletta a Lighthouse weboldalán érhető el.

Felveszem a kapcsolatot