• legsebesseg tavado
    Megbízható mérést garantál gyógyszeripari tisztatéri alkalmazások esetén és ideális lamináris kabinok térfogatáram méréséhez is. Az E+E csúcstechnológiás vékonyréteg technológiával gyártott érzékelővel alacsony méréstartományban is nagy pontossággal használható.

Az EE660 légsebesség szenzort az E+E Elektronik kifejezetten alacsony légsebesség értékek mérésére fejlesztette. Ideális megoldás tisztatéri alkalmazásokhoz vagy lamináris áramlások monitorozásához. Az EE660 légsebesség távadó, érzékelő ideális alacsony áramlási értékek méréséhez (0 … 1, 0 …2 m/s) és újdonság, hogy a távadó már digitális kimenettel is rendelhető.

Az E+E csúcstechnológiás vékonyfilm szenzorának köszönhetően gyors beállási időt és a hosszú távú megbízhatóságot garantál alacsony méréstartományú méréseknél, akár 0,15 m/s-nál. A szenzoregység kialakításának köszönhetően magasfokon ellenáll a szennyeződésnek és a alacsony az elhelyezési szögből adódó pontatlansága.

Az analóg feszültség és áram kimenetek mellett a legújabb fejlesztés, hogy RS485 digitális kimenettel is rendelhető Modbus RTU vagy BACnet MS/TP protokollal, amik egyszerű busz rendszer integrációt tesznek lehetővé.

Csatorna vagy külső kábeles érzékelős kialakításban is rendelkezésre áll, a telepítése egyszerű a műszerházon kívüli rögzítőpontoknak köszönhetően a ház kinyitása nélkül is megtörténhet. A mérési adatok megjelenítéséhez opcionálisan kijelzővel is kiegészíthető, ami a háttérvilágítással és 180°-ban forgatható kijelzővel könnyen leolvashatóvá válik. A műszer beállítása az elektronikán elhelyezett jumper-ek vagy szoftver segítségével valósítható meg.

Tudjon meg többet a műszerről, kattintson a képre:

 

Ajánlatkérés

 

Az E+E Elektronik páratartalom, hőmérséklet, harmatpont, olajnedvesség, légsebesség, áramlás és szén-dioxid érzékelők, szenzorok és távadók fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A termékpaletta a távadók mellett tartalmaz adatgyűjtőket, hordozható kéziműszereket és kalibráló berendezéseket is. Az E+E ausztriai  központú szenzor specialista legfőbb termékeinek felhasználási területei az épületautomatizálás, HVAC, ipari folyamatirányítás és az autóipar. A vállalat tanusított minőségirányítási rendszerek  ISO 9001 és IATF 16949 alapján történő működése csúcsminőséget garantál. Az E+E Elektronik világszerte kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik. Az E+E akkreditált (ÖEKD) laborja az Ausztriai Metrológiai Hivatal (BEV) megbízásából biztosít helyet a páratartalom és légsebesség nemzeti etalonoknak.