Az EE23 páratartalom távadó kiváló alternatíva az ipari folyamatok monitorozásához. Érzékelőtől függően, akár már +180 °C-ig alkalmazható.

Az EE23 ipari nedvesség távadót az E+E Elektronik relatív páratartalom, hőmérséklet mérésére fejlesztette ki, a műszer egyaránt alkalmas a harmatpont vagy a fagyáspont számítására is. A széles érzékelőpalettának és konfigurálhatóságnak köszönhetően az ipar számos felhasználási területén megállja a helyét. Használható szárítási, festési folyamatok ellenőrzésére, raktárakban vagy tiszta terekben törétnő pártartalom mérésre vagy mezőgazdasági területeken. Az E+E szabadalmaztatott védőbevonatos páratartalom szenzora hosszú távú stabilitást biztosít szennyezett környezetben történő mérés esetén is.

Széles típuspaletta

Az EE23 távadók széles típuspalettával rendelkeznek, így mindig a mérési feladatnak megfelelő optimális konfigurációban rendelhető. Fali, csatorna kivitelben vagy külső kábeles érzékelővel, IP65 / NEMA 4 szabványnak megfelelő műanyag vagy rozsdamenetes acél műszerházas kivitelben.

Egyszerű telepítés és felhasználóbarát karbantartás

A három részes kialakítást kifejezetten hatékony telepítést biztosít, telepítéskor, karbantartáskor vagy csere esetén. A műszer hátsó rögzíthető része tartalmazza a vezetékeket, a csatlakoztatandó középső rész tartalmazza az aktív elektronikát, szenzort és az előlapot. Szerviz esetén elegendő csak az aktív részt kivenni/cserélni, a hátsó panelt a vezetékeléssel nem kell eltávolítani.

Szenzorvédelem – Zord ipari körülmények közé tervezve

Az E+E szabadalmaztatott szenzorvédő bevonata megvídi a páratartalom érzékelőt a portól, korróziótól és az elektromos paraméterek befolyásoló szennyeződésektől – emellett széles választékban szűrőkupakok is rendelkezésre állnak – így hosszú távú stabilitást biztosít ipari körülmények között is.

Kiegészítők, opciók

A mért értékek analóg feszültség vagy áram kimeneteken keresztül dolgozhatók fel. Az opcionális relé kimeneten közvetlen kapcsolás is megvalósítható, de a műszer helyi kijelzővel vagy beépített tápegység modullal is rendelhető. Az ügyfél/kalibráló labor általi 2-pontos jusztírozás egyszerűen megoldható.

Tudjon meg többet a műszerről, kattintson a képre:

 

Felveszem a kapcsolatot