• homerseklet tavadok modbus
    E+E hőmérséklet távadók - Analóg és digitális Modbus/RTU kimenettel

Az E+E klíma és légtechnikai hőmérséklet távadói már elérhetők RS485 digitális kimenettel.

Az ausztriai mérőműszer gyártó az E+E Elektronik hőmérséklet szenzorai már digitális RS485 kimenettel is elérhetők. A Modbus RTU és a BACnet MS/TP protokollok egyszerű integrálhatóságot biztosítanak busz rendszerekhez. A telepítésbarát, IP65 / NEMA 4 kivitel ideálissá teszi fűtési, klíma és légtechnikai rendszerekhez.

A nagypontosságú és megbízható E+E hőmérséklet érzékelőket épületautomatizálási rendszerekhez optimalizálták. A termékcsalád tartalmaz csatorna vagy merülő szondás kivitelt (EE431) levegő vagy folyadék hőmérséklet méréséhez. Felcsatolható szenzort (EE441) csőhőmérséklet méréséhez, beltéri vagy kültéri fali változatot (EE451) és külső kábeles érzékelővel ellátott hőmérséklet távadót (EE471).

Egyszerű telepítés – Magas védettségi osztály

A felhasználóbarát műszerház kialakítás egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé.A külső rögzítési pontoknak köszönhetően a távadó, poros környezetben is biztonságosan, zárt házzal telepíthető. Ez időmegtakarítást eredményez és az elektronika mechanikai védelmét is biztosítja. A hőmérséklet szenzorok magas IP65 / NEMA 4 védettségi osztályának köszönhetően ipari körülmények között is használható.

Aktív és passzív hőmérséklet mérés

Az E+E hőmérséklet távadók aktív és passzív kimenetekkel is rendelhetők. Az aktív szenzorok a felhasználó által teljes körűen konfigurálhatók és jusztírozhatók. Az analóg feszültség és áram kimenetek mellett már az RS485 digitális csatlakozással Modbus RTU vagy BACnet protokollal is elérhetők. A passzív szenzorok között széles palettából választhat Pt1000, NTC 10k vagy Ni1000.

Teljeskörű HVAC műszerpaletta

A hőmérséklet távadók mellett az E+E termékpalettáján megtalálhatók a relatív páratartalom, szén-dioxid (CO2),  légsebesség és nyomáskülönbség távadók, lefedve így az épület automatizáláshoz szükséges legfontosabb érzékelőket.

Tudjon meg többet a műszerekről, kattintson:

 

Ajánlatkérés

 

Az E+E Elektronik páratartalom, hőmérséklet, harmatpont, olajnedvesség, légsebesség, áramlás és szén-dioxid érzékelők, szenzorok és távadók fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A termékpaletta a távadók mellett tartalmaz adatgyűjtőket, hordozható kéziműszereket és kalibráló berendezéseket is. Az E+E ausztriai  központú szenzor specialista legfőbb termékeinek felhasználási területei az épületautomatizálás, HVAC, ipari folyamatirányítás és az autóipar. A vállalat tanusított minőségirányítási rendszerek  ISO 9001 és IATF 16949 alapján történő működése csúcsminőséget garantál. Az E+E Elektronik világszerte kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik. Az E+E akkreditált (ÖEKD) laborja az Ausztriai Metrológiai Hivatal (BEV) megbízásából biztosít helyet a páratartalom és légsebesség nemzeti etalonoknak.