Az EE850 szén-dioxid (CO2), páratartalom és hőmérséklet távadó már RS485 digitális csatlakozással Modbus vagy BACnet protokollal is elérhető!

Az EE850 csatornába helyezhető érzékelője egy műszerként képes mérni a szén-dioxid (CO2), a relatív páratartalom (%rH) és hőmérséklet (°C) paramétereket. A szenzor egyszerűen integrálható RS485 busz rendszerekhez (Modbus RTU or BACnet MS/TP protokollokkal). A 3-in -1 eszköz tökéletes megoldás épuletautomatizálási rendszerekhez éppúgy, mint ipari folyamatfelügyelethez.
Az EE850 távadó lelke az E+E saját gyártmányú duális hullámhosszú NDIR CO2 szenzorcellája. A szenzor nagymértékben ellenáll a szennyeződéseknek, automatikus önkalibrációs és hőmérsékletkompanzációs funkciója révén hosszú távú stabilitást biztosít a teljes működési tartományban 0 … 10 000 ppm és -20 °C … +60 °C.
A nedvesség (%rH) és hőmérséklet (T) szenzorok az érzékelőn belül találhatók, a kialakításnak és az E+E szabadalmaztatott védőbevonatának köszönhetően védettek a porral, szennyeződésekkel szemben. A bevonat javítja a szenzorok stabilitását, a hosszútávú mérési pontosságot poros, agresszív környeztben is, megakadályozza az érzékelő aktív felületén a lerakódások okozta impedanciaváltozást.
A CO2, %rH és T mérték értékek mellett a távadó képes számítani a harmatponti hőmérsékletet (°Ctd), ami az RS485 (Modbus vagy BACnet MS/TP) csatlakozáson keresztül szintén továbbítható. Alternatívaként az EE850 távadónál analóg feszültség és áram kimenetek is rendelkezésre állnak. A digitális kimeneten keresztül lehetőség van további számított paraméterek továbbítására is: abszolút nedvességtartalom, vegyes harmatpont, parciális vízgőznyomás vagy entalpia.
A funkcionális műszerház kialakítása lehetővé teszi az EE850 zárt műszerház fedővel történő biztonságos felszerelését, így megvédve a műszert a telepítéskori szennyeződésektől, a szerelőadapter alaptartozék.

Tudjon meg többet a műszerről, kattintson a képre:

 

Felveszem a kapcsolatot