Képviseleteink

A Sensortech-Pro Kft. legfőbb célja hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítása és az ügyfelek igényeinek való teljes körű megfelelés. Ugyanezt követjük az általunk képviselt cégek esetén is, és beszállítóinkkal közösen fejlődve magas minőségben kínáljuk az általunk kínált termékeket és szolgáltatásokat ügyfeleink részére.

Várjuk megkeresésüket, honlapjaink elérhetőségei:

 

A képviselt gyártóinkról

 

 • SUTO-iTEC GmbH

  A SUTO-iTEC GmbH termékei teljeskörű megoldást nyújtanak a sűrített levegős és gáz rendszerek technológiai paramétereinek méréséhez, monitorozásához és segítségükkel optimalizálhatják az energiaelosztást. Alapításától kezdődően a SUTO-iTEC GmbH sűrített levegő és gáz rendszerek méréstechnikai megoldásainak fejlesztésével, innovatív gondolkodásmódjával és a minőségi gyártástechnológiájával segíti ügyfeleit. Német gyártóként nagy hangsúlyt fektet a minőségi termékgyártásra és az ügyfélbarát szolgáltatásra. Számunkra a méréstechnikai szaktanácsadás a legfontosabb, jelentése egy lépés ügyfeleink felé, gyorsan megtalálni az optimális ügyfélspecifikus méréstechnikai megoldást. Ennek elérése nemzetközi jelenlétet követel, központjaink Németországban (Buggingen) és Kínában (Shenzhen) találhatók, de leányvállalataink és disztribútoraink a világ számos országában megtalálhatóak.

 • E+E Elektronik GmbH

  Az ausztriai központú E+E Elektronik, mint szenzor és mérőműszer gyártó közel 40 éves méréstechnikai múltra tekint vissza és világszerte a piac egyik meghatározó szereplője. A saját fejlesztésű szenzorainak és a gyártás során alkalmazott magas fokú minőségbiztosítási eljárásainak köszönhetően a termékek a megbízhatóságot és folyamatbiztonságot képviselik. A két legjelentősebb célcsoportja az ipar és a klíma/légtechnika, termékeit specifikusan az adott mérési feladatokra fejlesztették ki. A széles termékkínálatban megtalálható éppúgy a kiváló ár/érték arányú légtechnikai légsebesség távadó, mint a nagy pontosságú robbanás biztos terekhez gyártott ipari nedvességtartalom távadó.

 • SONOTEC GmbH

  Az ultrahangos mérőműszerek egyik úttörőjeként a németországi SONOTEC cég a saját fejlesztésű ultrahangos technológiájával gyártott mérőműszereit, berendezéseit éppúgy használják az ipari megelőző karbantartás területén, mint az egészségügyi vagy laboripari alkalmazásoknál. Az ultrahangos technológiák magas minőségű gyártási színvonalat és precizitást igényelnek, az eredmény pedig csúcsminőségű eszközök. Az innovatív megoldások, a kvalifikált kollégák és az ügyfélbarát gondolkodás pedig erősíti a vállalatot és hosszú távú stabilitást biztosítanak. A megelőző karbantartás során használt ultrahangos szivárgáskeresők, falvastagság mérők vagy a bontásmentes ultrahangos diagnosztikai műszerek is megtalálhatók a termékeik között.

 • DIAS Infrared GmbH

  A németországi központú DIAS az ipari érintésmentes hőmérséklet mérés specialistája. Mottója, „Mindent egy kézből”, nagyon jól jellemzi a kutatás+fejlesztési, gyártási, az értékesítési és a szerviz stratégiájukat. A cég, több mint 20 éves méréstechnikai tapasztalatával és rugalmas ügyfél specifikus hozzáállásával, a mérési feladat igényeinek megfelelően képes a leghatékonyabb mérési rendszer kidolgozására és megvalósítására. A csúcstechnológiás fejlesztés és gyártás is a németországi központban történik. A termékpalettán megtalálhatók a telepített és kézi hőkamerák, vonal hőkamerák, infrahőmérő távadók éppúgy, mint a szoftveres megoldások.

 • Lighthouse Worldwide Solutions

  Az 1982-ben alapított amerikai cég világvezető gyártó a valós idejű szennyeződés monitorozó rendszerek és a levegő részecskeszámlálók gyártása területén. A hordozható műszerek és a telepített rendszerek területén a legátfogóbb megoldásokat biztosítja, a levegő és folyadék részecskeszámláló megoldáaival, mikrobiológiai mintavevőivel és páratartalom / hőmérséklet érzékelőivel. Referenciái világszinten megtalálhatók Amgen, Genentech, Baxter, Pfizer, Bayer, Novo Nordisk, SpaceX, Tesla, Seagate, TSMC, Samsung, Lockheed Martin, Microchip, Medtronic , 3M, Boston Scientific stb.. A Lighthouse innovatív hozzáállásával napjainkban is forradalmasítja az iparágat a folyamatos hardver és szoftver fejlesztései révén.

 • FSM AG

  A németországi központú FSM AG intelligens elektronikai eszközök gyártásával és fejlesztésével foglalkozik, a mobil energiaellátás, a differenciál nyomás mérés és a transzformátor kapcsoló relék területén. Cégünk a nyomáskülönbség mérőműszerek üzletág termékkörében érdekelt, ahol az FSM egyedi, innovatív megoldásaival kiemelkedik a tömegből. A fejlett gyártástechnológia és a precíz differenciál nyomás szenzorok, valamint az elektronika összhangja nagypontosságú és költséghatékony megoldásokat eredményez.

Felveszem a kapcsolatot