Cégünkről

Kedves Partnerünk!

A Sensortech-Pro Kft. legfőbb célja hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítása és az ügyfelek igényeinek való teljes körű megfelelés. Ugyanezt követjük az általunk képviselt cégek esetén is, és beszállítóinkkal közösen fejlődve magas minőségben kínáljuk az általunk kínált termékeket és szolgáltatásokat ügyfeleink részére.

Vállalatunk profilja méréstechnikai megoldások nyújtása, az ipari műszerezés területén, mérőműszerek forgalmazása, szervize és kalibrálása. Kiemelt fontosságúnak tartjuk az utólagos támogatást, üzletpolitikánk, hogy egy termék értékesítése nem a vége, hanem a kezdete egy minőségi partnerkapcsolatnak.

Több, mint 15 éves méréstechnikai területen szerzett tapasztalattal támogatjuk ügyfeleinket, nagy hangsúlyt fektetve az innovációra, az általunk kínált mérőműszerek és a hozzájuk kapcsolódó szaktanácsadás során törekszünk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Legfőbb célcsoportunk az ipar, ahol a minőség és a megbízhatóság fontos alapkövetelmények. Ezek szellemében minőségi beszállítókkal dolgozunk együtt és termékeikkel biztosítjuk a biztonságos és folyamatos megbízható működést.

Üdvözlettel

Koczka Péter
ügyvezető

Képviseleteink

sűrített levegő műszer