• reszecskeszamlalo apexz3 tisztater
    Hordozható kivitel, 7" nagyméretű multi-érintőképernyős kijelző - 21 CFR Part 11 megfelelőség - Cserélhető intelligens akkumulátorok (üzem közben)
  • reszecskeszamlalo apexz50 tisztater
    Hordozható kivitel, 7" nagyméretű multi-érintőkéépernyős kijelző - 21 CFR Part 11 megfelelőség
Az ApexZ3 és az APexZ50 új szintre emelik a részecskeszám és a környezeti paraméterek mérését. A részecskeszám mérők kiemelkednek a piaci szereplők közül, a legkomplettebb öndiagnosztikai funkciókkal rendelkeznek és a minden funkciójával a kockázatcsökkentésre törekszik.

A Lighthouse Worldwide Solutions alapítása óta híres arról, hogy újradefiniálja részecskeszámláló termékeit. Ez az ApexZ3 részecsekszámláló esetén is így történt, ezt a szabadalmaztatott fogantyúba épített státusz fényjelzéssel, a távolról vezérelhetőséggel és konfigurálhatósággal, a beépített Wi-Fi-vel, a 11 órás akkumulátor (üzem közben is cserélhető) üzemidővel és a multi-érintőképernyős kijelzővel biztosította.

Az ApexZ részecskeszámláló család kialakítása lehetővé teszi az integrálhatóságot már meglévő monitorozó rendszerekbe. Vezeték nélküli adatátvitellel az adatok továbbíthatók számítógépre vagy szerverre, így a műszer használható valós idejű mérésekhez is. Szobák szerinti és egyéni mintavételi beállítások segítik, egyszerű és automatizálttá teszik a monitorozási utat. A részecskeszám mérők különböző felhasználói és biztonsági szintekkel, esemény naplózással, adat címkékkel (szoba státusz, tételek, egyéb információk) és más a részecskeszám méréshez tartozó információkkal teszi könnyebbé a méréseket és feldolgozásukat.  Nagyobb üzemek esetén egyénre szabott integrációs és automatizálási megoldásokat kínál.

A Lighthouse Worldwide Solutions az ApexZ műszercsaláddal 2018-ban elnyerte a Readers’ Choice Award legjobb monitorozó mérőműszer díját a Controlled Environments kategóriában.

Tudjon meg többet a műszerekről, kattintson:

 

Érdekelnek az ApexZ széria - Felveszem a kapcsolatot