Az E+E legújabb fejlesztése: Robbanásbiztos páratartalom és hőmérséklet érzékelő robbanásveszélyes területekre. Az új EE100Ex megfelel az európai ATEX 2014/34/EU direktíváknak éppúgy, mint a nemzetközi IECEx szabványoknak és 1. zónákban gáz közegek esetén használható. A szenzor relatív pártartalom 0 … 100 %rH és hőmérséklet -40 … +60°C mérésére alkalmas. Teljesíti a T4 hőmérsékleti követelményeket és közvetlenül a robbanásveszélyes térbe telepíthető.

Rugalmasság

Az IP65 műszerháznak és a védőkupak választéknak köszönhetően széleskörűen alkalmazható robbanásveszélyes területeken a vegyiparban, gyógyszeriparban vagy raktározás területén.

Kiemelkedő méréstechnikai megoldások

A robusztus E+E védőbevonatos szenzor és az érzékelőszárba tokozott elektronika kiváló teljesítményt és hosszú távú stabilitást biztosít ipari vagy szennyezett/poros körülmények között is.

Felhasználóbarát kivitel

Az EE100Ex bármilyen a piacon elérhető gyújtószikramentes áramforrással vagy Zehner-gáttal használható. A mért vagy kalkulált paraméterek 2 galvanikusan 4-20 mA analóg kimeneten keresztül érhetők el. A hibajelek az analóg kimeneten keresztül a NAMUR szabványfeltételeknek megfelelően érhetők el.

Tudjon meg többet a műszerről:

EE100Ex Gyújtószikramentes páratartalom és hőmérséklet távadó

• Gáz alkalmazásokhoz Zóna 1
• Kiemelkedő ár/érték arány
• ATEX és IECEx megfelelőség
• IP65 alumínium műszerház

 

Felveszem a kapcsolatot